Web Analytics Made Easy - Statcounter
Menu
Your Cart

Vanliga frågor & Svar

1.Hur kan priserna ligga långt under marknadspriset? Är de autentiska?
Ja, våra produkter är definitivt autentiska. Och vi förstår att många kunder tycker att vårt pris verkar för bra för att vara sant. Vi har kanalen för att få högkvalitativa produkter från originalfabriken med konkurrenskraftiga priser. Oroa dig inte om det.
 
2.Vilka är retur-, bytes-, återbetalningspolicyer?
Om du inte är nöjd med varan, vänligen ta en bild på varorna först, skicka oss sedan ett e-postmeddelande för att bekräfta, inom 10 dagar kan du returnera varorna till oss, men du måste betala frakten själv, då vi kommer att göra ett utbyte efter att ha godkänts vid en officiell inspektion. Naturligtvis kommer vi inte att acceptera returer och/eller byten om det finns tillräckligt med bevis för att bevisa att produkterna inte är helt nya. Dessutom, om det inte är något fel med kvaliteten och storleken på våra produkter som har skickats till dig, kommer du att stå för fraktavgifter för retur och systemet drar även av 30% av betalningen. Om du vill att vi ska återbetala kommer vi att återbetala inom 24 timmar, men den tid du faktiskt får återbetalningen till ditt bankkonto beror på din bank.
 
3. Är det möjligt att beställningar kommer att beslagtas av tullen?

Vi garanterar också att våra produkter inte kommer att beslagtas av tullen. Om din vara beslagtas av tulltjänstemannen skickar vi ut igen.
 
4.Om att avbryta beställningen och återbetala.

Om beställningen inte har skickats ut och du vill avbryta din beställning och återbetala, måste vi dra av 10 % av betalningarna i beloppet, eftersom det är kreditkortsföretagens hanteringsavgifter från oss.
 
5.Är bilderna sanna eller falska?
Alla bilder är definitivt tagna av oss själva. Men på grund av datorskärmens kromatism och olika fotograferingspunkter finns det vissa skillnader mellan praktiska föremål och bilderna på vår webbplats.
 
6.Hur lång tid tar det för leverans?

(1)I allmänhet kan du få varan inom 7-14 dagar efter att du betalat för dina beställningar. Men på grund av det svåra väderleken kan leveransprocessen vara lite långsam. Situationen kan variera för varje land som i vissa länder destinationer det kan levereras tillförlitligt inom 1 vecka och vissa tar till och med 2-4 veckor, det beror på effektiviteten hos din lokala posttjänst.
 
7.Hur spårar du ditt föremål?

Vi skickar ditt spårningsnummer till dig inom 24-36 timmar efter att vi tagit emot din betalning. Du kan kontrollera din vara på checkwebben http://www.ems.com.cn/english.html , lägg sedan spårningsnummer i den och spåra .så kommer du att se status för beställningen.
 
8.Hur registrerar jag och betalar för dina föremål?

(1) Du kan logga in på vår webbplats för att köpa online. Klicka på knappen "Registrera" och sedan kommer du till sidan "Skapa ett konto".
(2) Fyll i nödvändig information, såsom: namn, adress, stad, postnummer, telefon och stat, etc. När du är klar med ifyllningen klickar du på "skicka"-knappen för att genomföra registreringen.
(3) Klicka på "fortsätt"-knappen så kommer du tillbaka till startsidan. Välj de produkter du gillar och tryck på knappen "Lägg i varukorg" för att gå till sidan med köpinformation.
(4) Tryck på "gå till kassan"-fältet och redigera leveransadress och val av transportsätt (bästa sättet EMS, gratis frakt)
(5) Knappa in kupongkoden och välj betalningsmetod.
(6) Klicka på "fortsätt kassan" för att bekräfta beställningen. Webbsidan länkar till sidan "kreditkortsföretag och betalningen" och du kan genomföra köpet här genom att välja betalningsmetod.
 
 
9. Betalningsmetoder:

Du kan betala via Paypal, West Union( http://www.westernunion.com ) eller kreditkortet. (Visa & Master) Om du betalar via Western Union, ge oss gärna ditt MTCN-nummer, det totala betalningsbeloppet, ditt fullständiga namn, valuta och ditt land, vi skickar din vara så snart vi accepterar dem.
 
10. Är det säkert att betala med kreditkort?

Alla betalningar görs online via de 100 % säkra kreditkortsbetalningssätten. Betalningen följer samma principer som PayPal. Vi är lika med en kreditkortskund, dina pengar kommer att flöda in på vårt konto och vi har inga rättigheter att veta något om dina kortuppgifter, så om det finns några problem med betalningen bör du kontakta ditt kreditkortsföretag för att veta vad har hänt.
 
11. Orsakerna till misslyckad betalning

Det finns flera anledningar till detta tillfälle:
(1). Din information kan vara felaktig.
(2). Din bank kan ha en äldre faktureringsadress registrerad.
(3). Du kanske har glömt att ange den tresiffriga kortkoden.
(4). Du kan ha överskridit din dagliga gräns.
(5). Din bank kan ha inaktiverat internettransaktioner.
(6). Vår betalningsbehandlare kan ha problem.
 

12. Varför skiljer sig betalningsservern lite från vår prislista på hemsidan?

Du gjorde betalningen via tredje parts betalningsserver, som skyddar vår kunds personliga ekonomiska information. På grund av växelkursen skiljer sig pengarna du debiterades av den betalningsservern lite från vår prislista på webbplatsen.
 

13. Kan du skicka till mitt land?

Vi kunde skicka till nästan alla länder över hela världen. Det kommer att kosta dig en viss avgift för frakten; Det kan ha vissa destinationsområden som har begränsad budtjänsttäckning och i händelse av detta kommer vi vanligtvis att informera kunden så snart som möjligt via e-post. Se till att du har fyllt i rätt leverans- och e-postadress i ditt registrerade konto.
 

14. När kan jag förvänta mig ett svarsmail?

Vår normala tid för att svara på e-post är inom 24 timmar. Se till att du anger en korrekt e-postadress när du registrerar dig på vår webbplats och kom ihåg ditt inloggningslösenord som är viktigt för att logga in eller så måste du registrera ett annat. Den andra punkten är att du kanske måste kontrollera dina skräppostfilter eller skräppostinkorg för att säkerställa att du inte missar mejl från oss.