Web Analytics Made Easy - Statcounter
Menu
Your Cart

Returvillkor

Returvillkor1.Vi skickar varorna du beställt via Air International Express Company, vanligtvis 5-10 arbetsdagar.

2. Vårt mål är att behandla alla beställningar ASAP. Det kan ta 1-2 arbetsdagar innan din beställning behandlas. Efter att betalningen mottagits kommer vi att skicka ut dina beställningar i tid. Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig att spara tid och pengar.

3. Du kan kontakta oss för spårningsnummer som är tillgängligt inom 36 timmar.

4. Du får gärna lägga beställningar på vår hemsida. Vi har tillräckligt med produkter i lager.. För beställningar på mer än 10 st, kan vi erbjuda grossistpris spara mer för ditt företag.

5. Vi är en professionell online-återförsäljare. Leveranstiderna baseras på dagen då din beställning skickades och kan normalt ta ytterligare två arbetsdagar. Vi garanterar att din beställning kommer att skickas och levereras direkt till din dörr.

Retur- och bytespolicy

Vi vill ge dig 100% tillfredsställelse. Om du vill returnera dina varor finns det några steg du måste följa.

1, Vänligen kontakta oss för att bekräfta returadressen innan du skickar tillbaka varorna.

2, Alla varor som skickas tillbaka till oss ska vara i originalskick (dvs inte ändrade eller tvättade, med alla etiketter bifogade).

3, Alla beställda varor är rätt varor du väljer här.

4, Du måste veta om du returnerar rätt artiklar för återbetalning, alla returnerade artiklar är föremål för en 10% återuppsättningsavgift. Frakt- och hanteringsavgifter är ej återbetalningsbara.

5, Vi är ledsna, men vi kommer inte att täcka fraktkostnaden för returer eller byten av rätt beställningspaket. du måste stå för frakt- och hanteringskostnaderna. När vi tar emot din retur kommer vi att återbetala dig. Det kan ta flera arbetsdagar innan återbetalningen behandlas.

Annullering av beställning

Om du vill avbryta en beställning måste du begäras innan beställningen har skickats. vi behandlar alltid alla beställningar i tid inom 6-8 timmar efter beställning.